MAJOITUS

Villa Valman Bed & Breakfast on ainutlaatuiseen tunnelmaan kääritty kokonaisvaltainen elämys. Vanhasta talosta huokuva lämpö, sen välitön ilmapiiri sekä pihalla tepastelevat ankat ja kissat herättelevät muistoja mummolasta.

Villa Valmassa pääset viettämään latautumishetken, jonka tulet muistamaan vuosienkin päästä. Täällä sinulle halutaan tarjota vain parasta. Siksi kuuntelemme toiveitasi aina tarkoin ja teemme parhaamme tehdäksemme vierailustasi juuri toiveitasi vastaavan.

Villa Valmassa valittavanasi on kolme hieman eri tyylisesti sisustettua huonetta, joilla on yhteinen kylpyhuone ja wc. Majoitukseen kuuluvat aina pellavaliinavaatteet ja luomuhygieniatuotteet. Lisäksi huoneilla on käytössään wifi, jääkaappi ja puusauna.

Hellä

2 hh. Valloitu ihanan herkästä vanhan ajan tunnelmasta Hellän huomassa. Voit torkahtaa päiväunille varaavan takan lämmössä, tai katsella ikkunasta avautuvaa järvimaisemaa. Huoneen koko 25 m². Mahdollisuus lisävuoteeseen. Hinta alk. 120 €.

Tyyni

2 hh. Tyynissä aistit levollisuuden ja rauhan. Ikkunasta voit katsella pihapiirin omenapuita ja ankkojen touhuja. Mahdollisuus lisävuoteeseen. Huoneen (25 m²) voi tarvittaessa yhdistää Rennon kanssa, joten tilaa on jopa 4 hlö:lle. Hinta alk. 120 €.

Rento

1 hh. ”Kaikki on vinksin vonksin, tai ainakin heikun keikun…”
Rennossa voit unohtaa turhat pingotukset ja ladata akut kaikessa rauhassa. Tämän huoneen voi yhdistää Tyynin kanssa. Hinta 120 €.

Aamiainen

Villa Valman keittiössä valmistetaan aina mahdollisimman puhdasta, lähellä tuotettua ruokaa, joka on pääsääntöisesti luomua. Aamiaisella voit päästä nauttimaan oman pihan antimista ja paikan päällä leivotuista sämpylöistä. Palan painikkeeksi saat ammattitaitoisen baristan Johan & Nystömin pavuista tekemää kahvia. Meillä aamiainen rakennetaan joka aamu rakkaudella ja suurella sydämellä!

Paras paikka maailmassa

Villa Valma on taianomainen talo. Lumoavan lämpöinen tunnelma, ajaton kauneus ja ainutlaatuinen energia yhdistyvät täällä tavalla, jota et pääse kokemaan missään muualla.
Tervetuloa, astu sisään!

Koordinaatit ja yhteystiedot

Tolpanahteenkatu 2
37200 Siuro

hannele@villavalma.fi
050 407 7000