TARINA

Villa Valma on talo, jonka sylissä on tilaa unelmille. Myös sen oma tarina sai aikoinaan alkunsa pitkäaikaisesta haaveesta luoda jotain aitoa ja kaunista jakamista varten.

Olen Hannele Kalliomäki. Sydämeni sykkii ihmisten auttamiselle, kauniille asioille sekä uuden oppimiselle ja kehittämiselle.

Matkustin vuonna 2000 Kyproksella. Saarella pääsin vierailemaan Bed & Breakfast -paikassa, joka teki minuun lähtemättömän vaikutuksen autenttisuudellaan, rentoudellaan ja kodinomaisuudellaan. Talo oli kuin suoraan Mamma Mia -elokuvasta ja sai versomaan unelman jonkin saman kaltaisen rakentamisesta.

Siinähän sinä olet!

Toisinaan unelmat vaativat toteutuakseen hieman aikaa. Kului kaksi vuosikymmentä ennen kuin löysin tieni vuonna 1924 rakennetun talokaunottaren pihaan. Mutta se olikin sitten rakkautta ensi silmäyksellä. Tiesin, että tässä minulla olisi vihdoin puitteet rakentaa juuri sellainen aito, rento, kodinomainen ja boheemi paikka, josta olin Kyproksen-matkastani asti unelmoinut. Annoin talolle nimeksi Villa Valma. Unelma oli lopultakin muuttunut todeksi.

Tuumasta toimeen

Restonomikoulutus, vuosien mittainen ura matkaoppaana maailman eri kolkissa, parikymmenvuotinen kahvilayrittäjyys, ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja kraniosakraaliterapeutin tutkinto. Yhdistelin kaiken kokemani ja oppimani ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi ja muovailin niistä Villa Valmalle sielun.

Ajattelen

”Koen syvää kiitollisuutta siitä, että voin auttaa”

”Sain itse avun lapsuudesta saakka vaivanneisiin vakaviin selkärangan vaivoihin kraniosakraaliterapiasta.”

Villa Valma kasvaa

Villa Valman tarina on vasta alussa. Tulevaisuudessa ihana talo tarjoaa majoituksen ja kraniosakraalihoitojen lisäksi myös erilaisia tapahtumia. Olisitko kiinnostunut esimerkiksi barista- ja teekursseista, turve- ja rentoutushoidoista, jalkakylvyistä,  retriiteistä, luennoista tai joogasta? Seuraathan ilmoittelua somessa!

Paras paikka maailmassa

Villa Valma on taianomainen talo. Lumoavan lämpöinen tunnelma, ajaton kauneus ja ainutlaatuinen energia yhdistyvät täällä tavalla, jota et pääse kokemaan missään muualla.
Tervetuloa, astu sisään!

Koordinaatit ja yhteystiedot

Tolpanahteenkatu 2
37200 Siuro

hannele@villavalma.fi
050 407 7000